Wandelbegeleiders gezocht

Het wandelseizoen komt er straks weer aan en daarom is Huis voor de Sport Groningen op zoek naar vrijwilliger(s) die het leuk vinden om een wandelgroep te begeleiden. Als wandelbegeleider moet je minimaal 45 minuten achtereen kunnen wandelen. Het begeleiden van de wandelgroep doe je zelfstandig, maar je krijgt ondersteuning van de beweegcoach van Huis voor de Sport Groningen.

Elke maandag om 12.30 uur verzamelt de wandelgroep bij het station in Loppersum. Er worden twee afstanden gelopen: de ene groep loopt 30 minuten en de andere groep meer dan 60 minuten. Voor de wandelgroep van 30 minuten zijn we opzoek naar een extra begeleider die het bestaande team kan versterken.

De beweegcoaches van Huis voor de Sport Groningen zorgen voor de promotie van de wandelgroepen. Daarnaast organiseren zij ook bijeenkomsten om de wandelbegeleiders te bedanken voor hun inzet.

Meer informatie

Wil je meer informatie en/of wil jij je aanmelden om wandelbegeleider te worden? Neem dan contact op met Kirsten Pheifer, beweegcoach in de gemeente Eemsdelta, via telefoonnummer 06-83134875 of via k.pheifer@hvdsg.nl.