Voorstelling met verhalen uit Wiemersheerd

In Zonnehuis Wiemersheerd is vrijdag 23 februari een bijzondere voorstelling te zien, gebaseerd op verhalen van de bewoners. Het gaat om een project van Theater De Steeg, hét jongerentheatergezelschap van Groningen. Hiervoor is het gezelschap op zoek naar jongeren van 15 tot 22 jaar uit Loppersum en omgeving. Samen men hen neemt Theater De Steeg in de voorjaarsvakantie, van 19 tot 23 februari, Wiemersheerd over! 

Verhalen verzamelen 

In Zonnehuis Wiemersheerd wonen ouderen die wat meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. En deze ouderen hebben veel te vertellen. Bijzondere verhalen die gedeeld mogen worden. Daarom gaan theatermakers Sarah van der Meere en Afra Rijkhoff samen met jongeren uit Loppersum en omgeving hun verhalen verzamelen. En deze verhalen vertalen ze naar een voorstelling, die op vrijdag 23 februari in Wiemersheerd te zien zal zijn. 

Jongeren die mee willen doen, kunnen zich tot uiterlijk donderdag 12.00 uur aanmelden via educatie@theaterdesteeg.nl.