2015-07-04 IEDEREEN WELKOM BIJ PRESENTATIE PLANNEN ‘NIENHUISTUIN’

Op initiatief van Stichting Lopster Aalbeern gaan buren en belangstellenden op zaterdag 4 juli aan de slag. Onder begeleiding van landschapsarchitecten worden er plannen gemaakt en wensen geïnventariseerd voor het nu kale en lege Nienhuisterrein achter de Wijmersweg. Kunnen we met elkaar een tuin realiseren, van en voor het dorp?
 
Ongeveer 25 directe buren die rondom het groene hart van Loppersum wonen, hebben zich inmiddels aangemeld. Op zaterdag 4 juli gaan ze met een museumbus op pad om voorbeelden te bekijken in de provincie. ’s Middags wordt er in groepen en op verschillende plekken vlakbij het Nienhuisterrein gewerkt. En na een maaltijd en een drankje worden de plannen gepresenteerd aan iedereen die maar geïnteresseerd is.

 
Woont u in Loppersum? U bent van harte uitgenodigd om die presentatie bij te wonen. Op natuurlijk het Nienhuisterrein zelf! Kom langs en praat mee. Het is ’s avonds half 8. De toegang is via de Wijmersweg, naast dierenartsenpraktijk Van Stad tot Wad. Aanmelding is niet nodig en de koffie staat klaar.
 

2015-07-04-Presentatie_2_LR.jpg

2015-07-04-Presentatie_1_LR.jpg