Voortzetting pasfoto service Foto Bellevue

Voor de zomervakantie kwam het bericht dat Foto Bellevue zou stoppen met haar pasfoto service in verband met andere werkzaamheden. In de Villa is sinds enige tijd het bedrijf Fiscariep, voor fiscale en financiële dienstverlening, gehuisvest. De medewerksters van Fiscariep hebben intrek genomen in het voormalige kantoor van Foto Bellevue.

Er is nu een unieke samenwerking afgesproken. Tijdens de openingstijden van Fiscariep verzorgen zij de pasfoto service. Alle medewerksters hebben een instructie gekregen, hebben diverse proefopnames gemaakt en zullen de pasfoto service blijven verlenen.

Inwoners van Loppersum en omstreken zijn de maand augustus van harte welkom voor het laten maken van een (officiële) pasfoto op:
Woensdag en donderdag van 8:30 – 16:30 uur.

Vanaf 1 september is iedereen van harte welkom op:
Maandag tot en met donderdag van 8:30 – 16:30 uur

Villa Bellevue
Foto: Website Foto Bellevue
Foto Bellevue
Fiscariep