AARDAPPELVERKOOP-ACTIE VAN SC LOPPERSUM

De leden van SC LOPPERSUM slaan opnieuw de handen ineen om de clubkas te spekken. Na het grote succes van verleden jaar, gaan ze opnieuw aardappelen verkopen in de dorpen Loppersum, Wirdum en Garrelsweer. Een aantal plaatselijke sponsoren als stellen hun bedrijfsbussen weer beschikbaar met chauffeur. Dat alleen al geeft de saamhorigheid van club met sponsoren weer, aldus de voorzitter Rob Sleurink. Dat we op hen kunnen steunen is prachtig.

We hopen weer op het grote succes van verleden jaar, mensen klampen ons al aan of we ook dit jaar weer de aardappelactie gaan houden. De actie is nodig om de vereniging financieel weer bloeiend te krijgen. We werken met een begroting die net sluitend te maken is, om trainers en alle jeugdactiviteiten te kunnen betalen en om alle overige kosten te kunnen dragen, aldus penningmeester Geert Slagter. 

Gelukkig kunnen wij rekenen op grote steun van al onze sponsoren, maar ook de leden zullen de handen uit de mouwen moeten steken.

SC LOPPERSUM gaat maandagavond 26 oktober as. vanaf 18.00 uur op pad om huis aan huis AARDAPPELEN verkopen. (op maandagmiddag langs Assieshof, Hoge Heem en PJ van Leeuwenhof). In samenwerking met Goudegewas uit Roodeschool zullen 10 kilo zakken Bildstar aardappelen worden aangeboden. 1 zak voor € 8,00 en 2 zakken voor € 15,00.

Tevens zullen we evenals vorig jaar de voedselbank in onze actie betrekken. Mochten er mensen zijn die wel een donatie willen doen, maar geen aardappelen willen. Dan worden deze zakken aardappelen aan de Voedselbank geschonken. Dat geeft een goed gevoel; wij een succesvolle actie, waarmee je tevens nog een goed doel kunt ondersteunen, aldus de voorzitter.

Wij hopen dat iedereen deze actie wil ondersteunen! Waarvoor alvast onze dank.