Theater te Water in de Lopster Kroon

Op 15 januari 2016 speelt Theater te Water de voorstelling ‘De laatste bus’ in de Lopster Kroon. Aanvang 20.00 uur. U kunt kaarten aan de zaal kopen of reserveren via info@theatertewater.nl. Na 4 januari 2016 wordt uw reservering bevestigd.

De ‘Laatste Bus’ gaat over een verlaten bushalte, liefdesperikelen, trammelant in het dorp en misschien wel asiel zoekers.
Als juf Winnie haar vriendje afzet bij een bushalte stapelen de vragen zich op. Waarom doet ze dat? Er rijdt immers geen bus. Houdt ze niet meer van hem? Wat is dat eigenlijk voor jongen en wat wil hij toch? En hoe zit het met die asielzoekers?

Boer Koekamp ziet zijn kans schoon, maar zijn vrouw steekt er een stokje voor. Petra probeert een breuk te lijmen, maar wordt er zelf heel verdrietig van. Dorpsbelangen aarzelt en raakt het spoor volledig bijster. En de zwerver moet zijn bushokje opgeven en heeft geen dak meer boven zijn hoofd.
Het komt allemaal uit ‘De Laatste Bus’ van Theater te Water. En na een happy end verdwijnt alles weer in de laatste bus van Theater te Water.

Just Vink, artistiek leider van Theater te Water schreef en regisseerde met ‘De laatste bus’ zijn 61ste productie. Betrokken vormgevers : Aafje Horst kostuums, Louise Caspers decor, Reinout Douma compositie liedjes, Andre Pronk lichtontwerp, Martine Fichot /Tiny Meeuwsen grime, Jeannette Ensing affiche.
De spelers komen voor een groot deel van het Noorderpoort College, afdeling KTM.

Spelers en rolverdeling:
Elvira Bolhuis Winnie, Ma Koekamp
Linde Hennekam Nelly, Thea
Lara van den Bergh Petra
Leon Bierling Lambert, Bout, Nico
Nick Kamerling Wilfried
Bjorn de Vries Popko, Moer, Koekamp