‘t Gerack dagbesteding en –activiteiten in Wiemersheerd stelt zich graag aan u voor:

Sinds 1 juli 2016 bieden wij namelijk dagbesteding en -activiteiten aan in Wiemersheerd. Onze dagbesteding en -activiteiten heten “ De Brug” en naam van onze organisatie is “’t Gerack”. ’t Gerack bestaat uit de onderdelen: Thuiszorg Noord, Hunsingoheerd en De Mieden. Wij bieden dienstverlening op het gebied van zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Noord-Groningen. In Loppersum zijn wij actief als Thuiszorg Noord en sinds 1 juli ook met onze dagbesteding en -activiteiten voor ouderen in Wiemersheerd.

Dagbesteding
Onze dagbesteding is gericht op ouderen met een WMO-indicatie voor dagbesteding. Wij doen allerlei gezellige activiteiten met de deelnemers, zoals: het nieuws bespreken, muziek luisteren, bakken, creatieve activiteiten, spel en beweging. De dagindeling en de bezigheden op de dagbesteding, worden samen met de deelnemers bepaald.

Dagactiviteiten
Verder bieden wij ook dagactiviteiten aan. Dit is bestemd voor ouderen zonder WMO-indicatie, die behoefte hebben aan meer dagstructuur en gezelligheid. Ook hier bedenken de deelnemers in samenspraak met de begeleiding, zelf de invulling van de dag.

Gezocht: nieuwe deelnemers en vrijwilligers
Voor nieuwe deelnemers is altijd plek, maar zeker ook voor vrijwilligers! Heeft u interesse in vrijwilligerswerk of in deelname aan de dagbesteding of dagactiviteiten, dan kunt u contact op met Heidy Klinkhamer (dagbestedingwh@gerack.nl / 0596 571364) of Anneke Knip (a.knip@gerack.nl / 0595 745011).
Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op “De Brug”. Wij zitten aan de Schepperij 2 te Loppersum. Onze openingstijden zijn op maandag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.
Tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,
Heidy Klinkhamer en Anneke Knip

Foto: Chris Bomekamp 

2016-09-28_gerack_1.jpg