Lekker eten met live muziek in Hotel Spoorzicht & SPA

Op zondag 5 februari kunt u vanaf 16.00 uur genieten van de derde editie van ‘Lekker eten onder het genot van live muziek’ bij Hotel Spoorzicht & SPA. Bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een welkomstdrankje en hoort u al het gezang van Anne-Lie Persson. Deze avond wordt u getrakteerd op Zweedse mini gerechtjes en muziek. Het belooft dan ook weer een sfeervolle en gezellige avond te worden.

Over Anne-Lie Persson

Anne-Lie wordt geboren in Östersund Zweden. Al jong is ze geïnteresseerd in het maken van muziek. Speelt hobo, en gaat vanaf de middelbare school zingen in bandjes. In 1992 komt ze naar Nederland, waar ze gaat studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Als ze in 1999 afstudeert speelt zal in talloze lokale bandjes in uiteenlopende genres. Vanaf 2000 tot midden 2003 speelt ze in verschillende grote shows in de Benelux en Duitsland van het evenementen kantoor: “Planet Event”.

Deze shows combineren alle kwaliteiten van Anne-Lie. Natuurlijk veel zingen, maar ook dansen en toneel spelen vragen veel van haar kunde. Na deze periode stort Anne-Lie zich op verschillende projecten en gaat steeds meer zangles geven. Tegenwoordig is ze naast haar les activiteiten te zien met vocalgroup Treats en natuurlijk in haar eigen band. Verder heeft ze samen met Marco Kerver 4 jaar geleden de band “Stockholm Tivoli” opgericht.

Reserveren

Reserveren is gewenst en kan via info@hotelspoorzichtspa.nl en 0596 – 57 15 92.

Kosten

Entree is gratis
Mini gerechtjes vanaf € 5,00 per stuk

Adres

Hotel Spoorzicht & SPA
Molenweg 11
9919 AE Loppersum