Nieuwe winkel aan Lagestraat

Het pand aan de Lagestraat 14 in Loppersum krijgt zijn winkelbestemming terug. Anja Reinders (32) opent hier onder de naam ‘Het Snuffelhoekje’ medio september een inbrengshop voor kinderkleding en speelgoed. Een aantal jaren terug was er een bloemenwinkel gevestigd. Een mooi initiatief in een tijd dat het winkelbestand onder druk staat.

Anja: ”Veel leuke kleding en speelgoed blijft volgens mij jarenlang ongebruikt liggen, terwijl andere kinderen er nog een hoop plezier van kunnen hebben. Via mijn winkel wil ik beide partijen bij elkaar brengen.”

We zijn momenteel druk met de inrichting en alle andere noodzakelijke voorbereidingen om goed van start te gaan. Het concept is simpel. Iedereen kan kleding of speelgoed inbrengen. Wij proberen dat dan te verkopen. Bij verkoop ontvangt de eigenaar 30% van de opbrengst. Wij beoordelen wel van tevoren of het ons inziens verkoopbaar is. De geplande openingstijden zijn van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur.”

Mensen kunnen nu al speelgoed of kinderkleding inbrengen. Voor een afspraak kunt u bellen met 06 40 711 448.