LSV zoekt voorzitter

De Lopster Sport Vereniging (LSV) is een levendige omni-sportvereniging met drie afdelingen: badminton, volleybal en gymnastiek (met o.a. ook free runnning, pilates, zumba en streetdance). De LSV biedt jong en oud sport, spel en plezier, om te trainen of in competitieverband. De LSV telt ca. 400 leden en draagt met het gevarieerde aanbod fundamenteel bij aan de leefbaarheid van Loppersum en wijde omgeving en de gezondheid en sociale kwaliteit van diens inwoners.

Voor het overkoepelende bestuur van deze onmisbare sportclub zijn we per direct op zoek naar een

Voorzitter (m/v) op vrijwillige basis

Het hoofdbestuur bestaat uit zeven personen, een afvaardiging van twee personen per afdeling, een voorzitter en een penningmeester, en vergadert ongeveer vier tot zes keer per jaar. Thuisbasis is De Boshal in Loppersum.

Heeft u interesse in deze functie of vragen hierover, dan kunt u contact opnemen met Marjolijn de Rooy, koch35@freeler.nl

Meer informatie over de vereniging is te vinden op lsv-volleybal.nl , lsv-badminton.nl en lsv-gym.nl