Groninger Dorpen in de Groninger dorpen

De zomervakantie staat voor de deur. De tijd dat we allemaal weer uitvliegen naar verre, warme en andere oorden. Groninger Dorpen vliegt ook uit. De dorpen in! Zes weken lang staan wij op vrijdag met onze caravan in een Gronings dorp. We werken deze dagen in het dorp.

De start van onze tour was in Uithuizermeeden. Daarna hebben we in Kleine Huisjes en Lutjegast gestaan.
Benieuwd hoe het was? Zie http://groningerdorpen.nl/groninger-dorpen-in-de-groninger-dorpen/

Komende vrijdag vervolgen we onze zomertour in Loppersum. Graag nodigen we u hierbij van harte uit! Benieuwd wat Groninger Dorpen voor uw dorp kan betekenen? Hebt u vragen over (zorg, duurzaamheid en/of initiatieven? Vragen over subsidie of fondsen zoals het Loket Leefbaarheid? Of gewoon zin in wat gezelligheid? Wij horen graag al uw verhalen over het dorp. De deur staat open en de koffie staat klaar! Kom tussen 10 en 16 uur langs bij Ons Dorpshuis, Wirdumerweg 21.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Groninger Dorpen, telefoonnummer 050 3062900 of info@groningerdorpen.nl