Expositie en workshop Janet Edens

Op zondag 24 september opent er in De Diek’n een expositie van Janet Edens vol moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie.

Tijdens de opening geeft Edens een miniworkshop Handlettering. Leer de basistechnieken, verschillende lettertypen en hoe deze te verfraaien met versieringen, kaders en kransen. Ontdek hoe je mooie qoutes en teksten maakt op bijvoorbeeld een persoonlijke kaart, cadeaulabel of poster.

Entree en deelname zijn gratis. Materialen zijn aanwezig. De opening is om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Daarna is de expositie nog t/m 14 januari 2018 dagelijks te bekijken tussen 9.00 – 17.00 uur.

Lees meer over Janet Edens en haar kunst op www.dediekn.nl