Nieuwe cursus yoga in Eenum

In dorpshuis de Schans in Eenum start vanavond om 19.00 uur een cursus van dertien lessen Saswitha Yoga met Ines Kuipers.

De yogalessen die ze geeft zijn rustig van aard en geschikt voor iedereen. Een les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De klassieke Hatha Yoga asana’s voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding op de statische houding. De adem is de dragende kracht van elke beweging.

Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en gewrichten komen aan bod. De oefeningen variëren van subtiel naar uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Daarnaast is er in elke les plaats voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie. Yoga is voor iedereen, wees welkom!

Meer informatie op ineskuipers.nl/yoga