De Hondenfluisteraar bij De Diek’n

Zondag 8 oktober zijn alle hondenliefhebbers weer welkom op de Diek’n, de hondenfluisteraar komt namelijk weer!

Heb je een heel gericht probleem met het gedrag van je hond? Schrijf je dan in voor één van de sessies. Je kunt je tot vrijdag 6 oktober inschrijven. Uit de aanmeldingen worden er drie gekozen, elk voor één van de sessies. Tijdens deze sessies kan natuurlijk iedereen vragen stellen. Ter plekke laat Bart dan heel gericht zien en ervaren hoe het gedrag van een hond kan worden aangepakt. Ook de Zorahoeve is weer aanwezig voor alle vragen over hondenopvang en adoptie, een loting en verkoop van items die je nodig kunt hebben voor een hond.

Schrijf je in voor één van de sessies via info@dediekn.nl
Heb je gewoon wat vragen of interesse? Kom dan vooral langs!

Kijk hier voor het programma van de hele dag.

Zondag 8 oktober
Bart van de Kleut Hondendeskundige
10.00 – 15.30 uur    Deelname gratis
Boerderij De Diek’n, Zeerijp
ook aanwezig  Zorahoeve hondenopvang