Elke donderdag Open Inloop

De bibliotheek aan het Kreupelhof is elke donderdagmiddag geopend voor iedereen die het leuk vindt om een kopje koffie te drinken, een spelletje te doen of een praatje te maken met dorpsgenoten. Deze Open Inloop wordt georganiseerd door de Zorgcoöperatie Loppersum. U bent welkom tussen 14.00 en 17.30 uur. Regelmatig wordt er tegelijkertijd een thema behandeld. Zo neemt op donderdag 26 oktober Tom Dijkstra, geboren en getogen in Loppersum,  geïnteresseerde bezoekers mee in de geschiedenis van het dorp. Vindt u het interessant, dan kunt u aanschuiven. Maar niets is verplicht.

Hulp bij naaiklussen en computerhulp

Elke eerste donderdag van de maand (dus 2 november is de eerstvolgende keer) is er een vrijwilliger die u kan helpen bij het aanzetten van een knoop of het maken van zoom. En elke tweede donderdag van de maand kunt u er terecht voor hulp bij het gebruik van computer of laptop. Kijk voor meer informatie op de website van de  Zorgcoöperatie.