Workshop krachtstokken maken

Op donderdagmiddag 26 oktober kun je bij AiKochi in Winneweer je eigen krachtstok maken.

Wat is een krachtstok?
Een krachtstok is een heel oud idee, wat de indianen al veel gebruikten. Ze maakten een krachtvoorwerp, zoals een stok of een steen, wat ze eigen maakten door het bijvoorbeeld te beschilderen. Tijdens het schilderen maak je er echt jóuw voorwerp van. Zo’n krachtstok kan je helpen, vooral op momenten dat je je niet sterk of fijn voelt. Bijvoorbeeld bij nare dromen, als je moe bent, een nare schooldag hebt gehad, enz. Het helpt dan om de stok te zien en even vast te houden, de kracht weer te voelen en op te laden. Het is een moment voor jezelf zonder dat je gedwongen een oefening moet doen. Het herinnert je aan je eigen kracht en uniekheid, waardoor je je al snel weer beter voelt.

Wanneer: tijdens de herfstvakantie op donderdag 26 oktober tussen 13 en 15 uur
Waar: in de praktijk bij AiKochi, Stadsweg 141 in Winneweer.
De workshop is gratis!
Graag wel van tevoren aanmelden via info@aikochi.nl of 0613499838.
Meer informatie vind je op www.aikochi.nl