Donderdag dorpsborrel

Normaal organiseert Helene Mantel een Dorpsmaaltijd op de eerste dinsdag van de maand, om prettig samen met elkaar te eten en de verbinding met elkaar te zoeken in de stressvolle tijden van de aardbevingen met alle perikelen er om heen. Dit jaar was de eerste dinsdag van december de 5e en dus niet zo’n geschikte avond.

Daarom deze maand geen Dorpsmaaltijd, maar een Dorpsborrel, a.s. donderdag 14 december vanaf 20:30 in het Dorpshuis. Veel mensen hebben in deze maand wel een borrel met collega’s of een samenkomst met familie, maar dit geldt niet voor iedereen…

Het eerste drankje is gratis, en Erik van het Dorpshuis zorgt voor de hapjes. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan nog tot en met woensdag 13 december via dorpsmaaltijd@gmail.com, maar voel je ook vrij om zonder aankondiging langs te komen.