LSV volleybal naar Mont Ventoux

Op zondag 10 juni 2018 zullen voor de achtste keer wederom honderden deelnemers de Mont Ventoux beklimmen in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS). Fietsers en wandelaars beklimmen de Kale Berg en proberen op deze manier zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voor (de strijd tegen) Multiple Sclerose, een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel.

LSV heren 1 spelers Gerard Hofman en Arnold Hovenga hebben namens Grunn MoveS de berg al een paar keer bedwongen de afgelopen jaren. Een topprestatie, net als van alle andere deelnemers! Dit jaar gaan we het vanuit LSV afdeling volleybal uit Loppersum wat groter aanpakken. Met een groep van 14 personen reizen we in juni 2018 af naar Frankrijk om de berg te befietsen, bewandelen en de deelnemers aan te moedigen. Voor iedereen die (met) MS (te maken) heeft in het algemeen en onze oud-club- en teamgenoot Bernhard Hofman in het bijzonder. Want een medicijn / oplossing voor deze aandoening moet er komen!

Onze toppers: Gerard Hofman, Arnold Hovenga, Jan Klink, Rob Ellens (H1); Suzan Haak (D1); Jan Timmerman (Oud-H1)

U kunt ons sponsoren door een donatie te doen op klimmentegenms.nl. Hierbij graag na de donatie aangeven dat u het “TEAM-LSV” sponsort, incl uw eventuele boodschap.

Via onze Facebookpagina houden we jullie op de hoogte van onze avonturen!