Speelweek Bonkhörn zoekt oud-vrijwilligers

Deze zomer wordt alweer voor de 40e keer kinderspeelweek Bonkhörn in Loppersum gehouden. Niet alleen het thema van de week is feestelijk (‘Bonkhörn viert feest’), ook wordt er voor alle oud-leiding en oud-vrijwilligers een gezellige borrel op de vrijdagavond van Bonkhörn georganiseerd. De Oud-Bonkhörn-borrel, oftewel de OBB!

Heb je ooit meegedaan dan heb je ongetwijfeld vele herinneringen aan het hutten bouwen, spijkers verhandelen, volksdansen op het veld, de enige echte ranja, de spooktocht, liedjes van roltrap naar de maan en uiteraard de traditionele Muzikul van de leiding.

Via Facebook en mond-op-mond-reclame zoekt de organisatie zoveel mogelijk mensen die ooit als leiding of vrijwilliger mee hebben gedaan aan de leukste week van het jaar om op vrijdag 31 augustus (na de Muzikul en het in brand steken van de hutten) gezellig te komen borrelen en samen herinneringen op te halen aan 40 edities Bonkhörn.

Des te meer oud-Bonkers, des te meer gezelligheid en herinneringen! Help de organisatie mee zoveel mogelijk oud-Bonkers te vinden en te mobiliseren. Deel deze informatie met je vrienden, familie en bekenden. Opgeven voor de OBB kan door een mailtje te sturen naar julius@bonkhorn.nl

Een klein overzicht van 40 jaar Bonkhörn: