Inloopbijeenkomst aanleg haven Mosterdmalerij

De gemeente Loppersum gaat een haven aan de Mosterdmalerij aanleggen. Deze haven is bedoeld voor recreatie. Er zal ruimte zijn voor circa zes bootjes, dit zijn geen vaste aanlegplaatsen. Iedereen mag gebruik maken van deze haven.

Op woensdag 5 september bent u van harte welkom op een inloopbijeenkomst over de geplande werkzaamheden. Tijdens deze avond zijn zowel medewerkers van de gemeente als de aannemer aanwezig.

Inloopbijeenkomst

Datum: woensdag 5 september 2018
Tijdstip: 19.00-21.00 uur (u kunt vrij inlopen, er is geen programma)
Locatie: Raadzaal, gemeentehuis Loppersum

De aanleg van de haven

De werkzaamheden aan de Mosterdmalerij bestaan uit het graven van een haven. Ook worden afmeerpalen, trappen en een houten kade geplaatst. Daarnaast worden een voetpad en acht parkeerplaatsen aangelegd. De werkzaamheden starten halverwege september.