Najaar/wintercollectie bij Kledingbank Maxima

De afgelopen weken is hard gewerkt door de vrijwilligers van Kledingbank Maxima om de najaar/wintercollectie samen te stellen. Op 4 september gaat de kledingbank weer open en kunt u weer komen winkelen. Dankzij subsidies van o.a. de gemeenten en kerken zijn er nieuwe kinderspijkerbroeken en nieuw kinderondergoed beschikbaar. Maar ook voor volwassenen is weer een mooie eigentijdse collectie samengesteld.

Maxima aan de Oude Schans 23 in Delfzijl (boven de bibliotheek) is voor mensen met een uitkering of een inkomen tot 110% van de bijstand uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Ten Boer. Inwoners uit deze gemeenten die bij Maxima willen winkelen nemen een verwijzingsbrief van een uitkeringsinstantie of de Stadjerspas (Ten Boer) en identiteitsbewijs mee.

Inzamelpunt in Wiemersheerd

Heeft u kleding over? Denkt u dan eens aan hergebruik via Kledingbank Maxima Delfzijl. In de hal van Zonnehuis Wiemersheerd staat een inzamelbak.