Leesclub zoekt leden

Vanwege een aantal verhuizingen is de Lopster leesclub Bernlef op zoek naar nieuwe leden. De club, die in 2011 werd opgericht, richt zich voornamelijk op moderne literatuur uit alle windstreken. De club komt om de 5 à 6 weken bij elkaar, om beurten bij de leden thuis.

Gerda Potze, lid van het eerste uur, zegt: ‘Het mooie van een leesclub is dat je boeken leest die je normaal niet zou lezen. En door er met elkaar over te praten kom je steeds weer op nieuwe inzichten.’ Leesclub Bernlef bestaat op dit moment uit zes leden, met een mooie variatie in geslacht en leeftijd.

Geïnteresseerd om mee te doen? Neem dan contact op met Gerda Potze (0596-785036 / gerda.potze@telfort.nl) of Melson Zwerver (0596-851382 / melson@melson.nl). Het eerstvolgende boek dat zal worden besproken is Ons soort mensen van de Duitse schrijfster Juli Zeh.

Op de foto een selectie van de boeken die in de afgelopen jaren werden gelezen door de club.