Riekus Wals erelid Lopster Störmvogels

Afgelopen donderdag hield shantykoor de Lopster Störmvogels haar traditionele Nieuwjaarsvisite voor haar leden en partners in Ons Dorpshuis.

Voorzitter Jan Hendrik Klinkhamer kon een bomvolle zaal welkom heten en deelde de aanwezigen mee dat het bestuur wederom overeenstemming had bereikt met dirigent Wim de Bos om ook komend jaar aan het roer te staan bij de Lopster Störmvogels (zie foto). Koorlid Derk Bouwes had zoals gebruikelijk wederom een leuke quiz samengesteld en Henk Halsema hield twee leuke voordrachten.

Ook had het bestuur een verrassing. Riekus Wals werd namelijk benoemd tot erelid van de vereniging, gezien zijn jarenlange tomeloze inzet in de afgelopen 16 jaar. Een speldje en een prachtige oorkonde (gemaakt door “onze kunstschilder” Henk Reininga aldus de voorzitter) werd aan Riekus Wals utgedeeld. Een groot applaus vanuit de zaal volgde.

Hierna zong het koor nog een paar meezingnummers en werd er onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat. Het koor kan terugkijken op een zeer gezellige Nieuwjaarsvisite.

Foto’s: Menne Tillema

Dirigent Wim de Bos verlengt zijn contract met de Lopster Störmvogels.