Nieuwe bundel columns van Kees Steketee

Elke week schrijft Kees Steketee (sinds ruim een jaar een trotse inwoner van Loppersum) een column in de provinciale krant van de PKN Groningen. Op gezette tijden verschijnt er van deze columns een verzamelbundel. Thans is het weer zover. In Zo lust ik er nog wel een zijn alle columns uit 2017 en 2018 opgenomen.

Het gaat over een nieuwjaarsreceptie, racisme, auteursrechten, vrouwen, de kabinetsformatie, gehoorbescherming, een biografisch leven, zegenen of inzegenen, een cartoonwedstrijd, organisten als erfgoed, de democratie, accijns op vliegen, dividendbelasting, studenten, wethouders, het fenomeen #MeToo, en nog veel meer.

Met elkaar geven de columns een overzicht van datgene waar we ons de afgelopen twee jaar druk om maakten. Met humor, met ironie, met zelfspot, maar bovenal, als altijd, weer vol verbazing.

Dat alles in een 218 pagina’s tellend boek, te verkrijgen voor € 15,00. Voor meer informatie, zie: www.keessteketee.nl. Het boek is overigens ook verkrijgbaar bij www.bol.com of de webwinkel van de uitgever: www.bestelmijnboek.nl.