Voorstelling Arno van der Heyden

Op verzoek van LOPEC geeft Arno van der Heyden op vrijdag 18 januari de speciale voorstelling Arno blaakt van Energie in de Vredekerk in Loppersum. De show begint om 20 uur.

Cabaretier Arno van der Heyden is wereldberoemd in Groningen en ver daarbuiten. Hij is eerder al in Loppersum geweest toen Vereniging Dorpsbelangen onze dorpsvisie presenteerde. Verder heeft Van der Heyden glansrijke rollen gespeeld bij onder andere Theater te Water. In december trad hij nog op in Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen in de Molenberg en andere theaters. Verder speelt hij de hoofdrol in Heksenjacht, hij zingt, is spreekstalmeester en doet nog veel meer. De cabaretvoorstelling van 18 januari is helemaal toegespitst op Loppersum en Wirdum en de energietransitie. Let op: vol = vol.

Arno van der Heyden toert op 18 januari overdag al door de twee dorpen. U zult hem vast zien, want hij rijdt speciaal in een elektrische auto, ter beschikking gesteld door autobedrijf Nefkens.

Eerder werden er al huis-aan-huis vrijkaarten voor de voorstelling verspreid; deze zijn voorzien van een uniek nummer. Onder alle aanwezigen verloten we mooie prijzen (hiervoor gebruiken we het afscheurstrookje van uw toegangsbewijs). Hebt u per ongeluk geen kaartje in de bus gekregen? Stuur even een mail naar info@lopec.nl.

Let op: Ook zonder ticket is iedereen welkom, maar alleen de tickets geven kans op een prijs.

De voorstelling van Arno wordt mede mogelijk gemaakt door het Loket Leefbaarheid, het Servicepunt Lokale Energie Voorwaarts en de gemeente Loppersum.

Foto: Pjotr Wiese