Bart en Team-NL terug in Nederland

Vrijdagmiddag 22 maart landde de Boeing 787 van Etihad Airways op luchthaven Schiphol met hierin de sporters, coaches en staf van Team-NL die hebben meegedaan aan de Special Olympics World Games in Abu Dhabi en Dubai. De succesvolle zwemmer Bart Hol, teamgenoot Chris Kuiper, coach Grietje Hooiveld en Team-NL werden opgewacht door honderden fans, familieleden en de landelijke pers. In de aankomsthal werden ze toegejuicht en toegezongen. Daarna volgde de felicitaties en natuurlijk de welkom-thuis knuffels en tranen. Bij thuiskomst bleek het ouderlijk huis van Bart in Loppersum, feestelijk versierd, als verrassing, en werd de succesvolle Olympiër opgewacht en nog eens toegejuicht door familie.

Bart haalde 1 maal een gouden medaille, 1 maal zilver, 1 maal brons en een vierde plaats tijdens de zwemfinales van de Special Olympics World Games in Dubai.