Nieuwe naschoolse activiteiten in januari

Tussen maandag 9 december en vrijdag 27 december kunnen ouders en verzorgers hun kind(eren) weer aanmelden voor gratis culturele naschoolse activiteiten in de gemeenten Loppersum en Delfzijl, Toefkes genaamd. De activiteiten zullen plaatsvinden in week 2 t/m 10 van het nieuwe jaar.

Kinderen kunnen dit keer o.a. deelnemen aan lessen DJ, striptekenen, graffiti, theater, werken met textiel, dansen (move-it), ukelele, trombone, gitaar en beeldende kunst.

Deze activiteiten worden na schooltijd gegeven in verschillende schoolgebouwen binnen de gemeenten. Elk Toefke duurt 4 weken (=4 lessen) en wordt gegeven door een bevoegd docent. Zit er een leuke activiteit tussen, maar is dit niet op het kind zijn eigen school? Dat maakt niets uit, ze mogen worden ingeschreven voor elke locatie. Kijk goed op het overzicht voor welke leeftijd een activiteit is bedoeld. Wees er snel bij, want het aantal plekken per activiteit is beperkt. VOL=VOL. Deelnemen is op eigen risico.

Bekijk het totale aanbod op www.ivak.net/toefkes en meld je kind(eren) gratis aan!

Toefkes worden georganiseerd door stichting IVAK.

Vorige blok

Het vorige (en tevens eerste) blok Toefkes startte na de herfstvakantie en zal aflopen op 16 december. Hier was grote belangstelling voor: meer dan 80 kinderen namen deel aan activiteiten als vloggen, muzikale vorming, beeldende kunst en djembé. In totaal organiseert het IVAK dit schooljaar (2019/2020) vier blokken met naschoolse activiteiten.