Denk mee over sport en beweging

Wat zijn uw dromen en ambities op het gebied van sport en bewegen in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum? De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum nodigen u van harte uit om hierover samen na te denken. Alle ideeën willen ze vertalen naar con­crete plannen, maatregelen en acties in een zogeheten Sportakkoord. Samen wordt de inhoud van dit Sportakkoord bedacht zodat het aansluit bij de wensen en behoeften van iedereen die betrokken is of wil zijn bij sport en bewegen in de drie gemeenten.

Op maandag 24 februari organiseren de gemeenten een werksessie waarin de deelnemers brainstormen over wat ze belangrijk vinden voor sport en bewegen in de drie gemeenten. Tijdens de avond ontvangt u informatie die nodig is om vervolgens samen aan de slag te gaan.

Datum: Maandag 24 februari 2020
Locatie: Landgoed Ekenstein, Appingedam
Tijd: Zaal open vanaf 19.00 uur, programma: 19.30 – 22.00 uur

Aanmelden
Aanmelden kan tot maandag 17 februari via sportakkoord-eemsdelta@gmail.com, onder vermelding van naam, aantal personen en de naam van uw organisatie.