Hotel Spoorzicht & SPA is weer open!

Hotel Spoorzicht & SPA zal vandaag, vrijdag 29 mei, de deuren weer openen na ruim twee maanden gesloten te zijn geweest i.v.m. het coronavirus.

Naast de hotelkamers zijn er ook 7 gloednieuwe luxe long stay appartementen te huur. Ze zijn gevestigd in het statige oude Raadhuis en zijn van alle gemakken voorzien. De sfeervolle, luxe én royale appartementen zijn uniek in de regio. Ze zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. Perfect voor een langer verblijf van bijvoorbeeld management of directie. Ook zeer geschikt als tijdelijke huisvesting tijdens versterking van een woning. De appartementen zijn ook uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Tijdens het verblijf mag er vrij gebruik worden gemaakt van het binnenzwembad, jacuzzi en wellnesstuin.

Meer informatie over de appartementen is te vinden op hotelspoorzichtspa.nl