Het zwembad is weer open

Het Zoutwaterbad KP Zijl is weer open! Vanmiddag om half één gingen de poorten open voor de eerste baantjeszwemmers. Schoolgaande kinderen tot en met 12 jaar kunnen vanaf 14.30 uur een duik nemen in het aangename water van 22 graden.

De openingstijden zijn vooralsnog beperkt tot maandagen, woensdagen en vrijdagen, met uitzondering van de openingsdag 2 juni, een dinsdag. Op de website van het bad staan de openingstijden, mogelijkheden en restricties duidelijk aangegeven: www.zoutwaterbad.info. Zwemmen is dit seizoen alleen mogelijk voor abonnementhouders; er worden geen losse kaartjes verkocht. Een abonnement is echter gemakkelijk te bestellen via de website.

De badhokjes blijven gesloten, dus het is voor zwemmers zaak zich thuis alvast om te kleden. Ook het winkeltje blijft vooralsnog dicht.

Het personeel en de vrijwilligers van het Zoutwaterbad hopen op korte termijn ook open te kunnen voor de jeugd van 12 jaar en ouder en ook meer service te kunnen bieden.

foto: Geert Boiten