Wereldwinkel opent webwinkel

Wereldwinkel Veur Elkenain heeft vanaf nu ook een webwinkel: wereldwinkelloppersum.nl.

Omdat de winkel aan de Nieuwstraat vanwege corona minder vaak open is, is een webwinkel een goede aanvulling op de dienstverlening van de winkel. Op deze manier wordt fair trade winkelen nog makkelijker in Loppersum.

De webwinkel is inmiddels goed gevuld met levensmiddelen zoals koffie, thee, diverse fairtradeproducten voor in de keuken, broodbeleg, sap en chocola. Ook veel cadeau-artikelen zijn online te verkrijgen. Bijvoorbeeld artikelen voor buiten, zoals insectenhotels, vogelhuisjes en siervogels van metaal. Maar ook kaarsen, doppers en allerlei aardewerk. De webwinkel zal de komende tijd nog verder gevuld worden, zodat u nog beter een keus kunt maken. Neem dus regelmatig een kijkje!

Hoe werkt het?

In de webwinkel vult u uw winkelmandje. Vervolgens kiest u het moment waarop u uw bestelling afhaalt. Daarna rekent u makkelijk af met iDeal. U ontvangt per mail een bestelbevestiging. De openingstijden in de winkel aan de Nieuwstraat zijn op dit moment vrijdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur. Neem bij het afhalen wel uw bestelnummer en eventueel uw Vriendenkaart mee. Mocht u niet in staat zijn uw bestelling af te halen, neem dan contact met de Wereldwinkel op, dan verzinnen ze samen met u een oplossing.

Openingsaanbieding

Voor de eerste 25 bestellers in de webwinkel, met een bestelling van minimaal 5 euro, ligt er een lekkere verassing klaar die u gratis bij uw bestelling ontvangt.