LSV beklimt Lopster wierde in plaats van Mont Ventoux

Afgelopen zaterdag 30 mei was het Wereld MS Dag. Het zou ook de dag zijn waarop de groep LSV Klimt haar eerste trainingsmetertjes zou maken bij de Mont Ventoux. Helaas was ook hier corona de grote spelbreker. Maandag zouden de fietsers met honderden tegelijk de uitdaging aangaan op de flanken van de Mont Ventoux. Maanden van training zouden die dag tot een hoogtepunt moeten komen. Helaas werd het een wierde met daarop de Lopster Toren. Dat blijft natuurlijk een schitterende plek dus staat LSV Klimt daar op de foto.

De groep wil iedereen bedanken voor alle donaties en bijdrages tot nu toe. Die worden meegenomen naar 2021, want ze gaan volgend jaar natuurlijk wél heen. U kunt LSV Klimt nog steeds steunen via klimmentegenms.nl. Want de wereld mag dan gedeeltelijk stilstaan vanwege het coronavirus, helaas staat MS niet stil. Laten we dus met elkaar in beweging komen voor die MS-vrije wereld en besteed in deze periode wat extra aandacht aan elkaar.