Bakkersechtpaar Norden 70 jaar getrouwd

Vandaag, vrijdag 17 juli 2020, is het 70 jaar geleden dat de heer Menno Norden, geboren op 23 oktober 1923 in Loppersum en mevrouw Aaltje Kooi, geboren op 22 mei 1927 in Uithuizermeeden, in het huwelijk zijn getreden.

Het echtpaar Norden heeft twee zoons en een dochter, vijf kleinkinderen en inmiddels ook al acht achterkleinkinderen.

Ze wonen al hun hele leven in Loppersum, nog steeds zelfstandig en ze genieten nog volop samen. Het echtpaar had tot 1986 een eigen warme bakkerszaak aan de Singelweg. Aan vele inwoners van de gemeente hebben zij toentertijd brood geleverd. Ze zijn dan ook een bekend gezicht in het dorp.

Burgemeester Engels feliciteerde het echtpaar vanochtend persoonlijk met dit heuglijke feit.

Expeditie Grunnen-presentator Ronald Niemeijer bracht het echtpaar een bos bloemen, zo is te zien op deze video.