Zaterdag laatste zwemdag

Aanstaande zaterdag 12 september wordt het zwemseizoen 2020 in het Zoutwaterbad K.P. Zijl afgesloten met een aantal leuke gratis activiteiten.

De fanatieke baantjeszwemmers kunnen tussen 12.30 – 14.00 uur de laatste baantjes trekken. Ondanks deze vreemde zomer hebben ze met elkaar vele kilometers gezwommen. Voor hen staat het buiten kijf: volgend jaar komen ze weer zwemmen.

Spel-Doemiddag

Voor de jeugd tot 18 jaar wordt er tussen 14.30-16.30 uur een Spel-Doemiddag georganiseerd. Kledingadvies: trek een korte broek en t-shirt aan!

Tentoonstelling ‘Leermonument’

Omdat het zaterdag ook Open Monumentendag is, is er bij het zwembad een kleine tentoonstelling ingericht met als thema ‘Leermonument’. Bezoekers kunnen oude foto’s bekijken en leren over de geschiedenis van het zoutwaterbad. U bent harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

De entree is voor iedereen deze dag gratis en de koffie en thee staan klaar!