Laat je Sintgedicht schrijven bij de Wonerie

Op vrijdagmiddag 4 december kan het winkelend publiek in Loppersum gedichten laten schrijven voor bij de sinterklaascadeaus. Drie enthousiaste amateurrijmers zitten tussen 14.00 en 17.00 in de Wonerie aan het Marktplein om vrolijke gedichten te bedenken bij allerlei geschenken.

Harry van der Klei, Joke Scholten en Els Zwerver klimmen in de sfeervolle interieurzaak van de familie Gubbels in de pen (of het toetsenbord) voor iedereen die langskomt (en zich aan de coronamaatregelen houdt). Aan de hand van de antwoorden op enkele vragen schrijven zij binnen een paar minuten een sinterklaasgedicht.

De opdrachtgever mag daarna een vrijwillige bijdrage doen aan het goede doel: de stichting Steun Je Medemens, die het sinterklaasfeest ook mogelijk maakt voor gezinnen met een laag inkomen.