Dutch Choral Singers zingen Christmas carols in Petrus en Pauluskerk

De Dutch Choral Singers zingen op zondagmiddag 12 december om 15.30 uur in de Petrus en Pauluskerk bekende en minder bekende Christmas Carols, helemaal in Engelse stijl, onder leiding van Henk de Vries. Tom Vink speelt trompet en Vincent Hensen-Oosterdijk orgel. Tijdens dit ‘Festival of Lessons and Carols’ worden de liederen afgewisseld met lezingen uit het kerstverhaal, zoals dat in de Anglicaanse traditie gewoon is. Ds. André van den Bor is de voorganger. Van tevoren krijgt u een glaasje glühwein aangeboden, zodat u heerlijk warm kunt genieten van de lichtjes en muziek.

Het Festival of Lessons and Carols is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de collecte wordt op prijs gesteld om concerten als deze mogelijk te blijven maken.