Popkoor Singsation gaat door in Loppersum

Popkoor Singsation maakt een doorstart in Loppersum. Het koor heeft hier een nieuwe repetitieruimte gevonden in kindcentrum Spriknust.

Singsation is voortgekomen uit het IVAK Popkoor en bestaat uit een aantal enthousiaste koorleden. Ze worden op gitaar begeleid door John Koning. Tijdens de coronapandemie zijn de oefenbijeenkomsten in het slop geraakt, maar nu wordt de draad weer opgepakt in Spriknust in Loppersum. Hier oefent het koor iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uuur.

Het repertoire bestaat onder andere uit liedjes van Queen, Bruce Springsteen, The Papa’s and the Mama’s, The Beatles, maar ook enkele zelf in het Gronings vertaalde hits. Er is nog beperkt plek voor nieuwe koorleden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met dirigent John Koning, telefoon 06-81378718.