GK tafeltennis in Loppersum

Het grootste tafeltennisevenement van het Noorden gaat aankomende vrijdag 20 januari van start. Dan vinden namelijk de Groninger kampioenschappen tafeltennis in Loppersum plaats. Het driedaagse evenement met bijna 250 deelnemers wordt georganiseerd door tafeltennisvereniging TALO uit Loppersum.

Het evenement komt even voor een jaartje weer terug in Loppersum, omdat de vereniging die het vorig jaar organiseerde dit jaar geen sporthal tot hun beschikking hebben. Bij TALO kon het wel en daarom is de GK even weer terug in Loppersum. Het grote evenement wordt gehouden in de Boshal aan de Bosweg in Loppersum. De Lopster sporthal is weer drie dagen lang de tafeltennismekka van de provincie.

Programma

Vrijdag 20 januari
19.00 – 23.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Veteranen
19.00 – 23.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis OldStars

Zaterdag 21 januari
09.00 – 18.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen G-Tafeltennis enkel en Unified (spelers met een verstandelijke beperking)
09.00 – 18.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Jeugd enkel en dubbelspel

Zondag 22 januari
09.00 – 18.00 uur: Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Senioren enkel en dubbelspel