Zangers en acteurs gezocht voor musical ‘Maria’

De Missionaire Werkgroep Loppersum wil in het najaar van 2024 de musical ‘Maria’ uitvoeren. Hiervoor worden zangers gezocht.

Nadat eerder met veel succes de musicals Ruth (2014) en Judas (2019) op de planken werden gebracht, is dit keer de keuze gevallen op het welbekende verhaal van de moeder van Jezus. Op maandag 6 maart vindt er in de Vredekerk in Loppersum een informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerde spelers, zangers en andere deelnemers.

De musical ‘Maria, de kracht van de liefde’ gaat over een theatergroep die in een klein dorpje neerstrijkt en daar aan de hand van kleine voorstellingen laat zien wat de boodschap van Maria kan betekenen in mensenlevens: liefde, hoop, loslaten en vasthouden. Ondertussen brengen de dorpelingen hun eigen problemen mee naar het theater en kampen de acteurs ook met de nodige onverwerkte emoties…

Maria zal in het najaar van 2024 opgevoerd worden, zodat er een ruim jaar aan zang- en spelrepetities aan vooraf kan gaan. Mannen en vrouwen van alle leeftijden, met of zonder toneelervaring, zijn welkom op de informatieavond in de Vredekerk. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Wie meer informatie wil, kan een bericht sturen naar musicalloppersum24@gmail.com.