Optreden trio Stowaway in CHCL

Op zaterdag 8 juli wordt het Cultuurhistorisch Centrum Loppersum ingericht voor een aantal optredens van Stowaway. Dit trio, bestaande uit Jan Huttinga, Willy Boon en Jaap Tholen zingen, meestal onder begeleiding van een gitaar, verschillende folkliedjes en traditionele shanties en worksongs. Soms droevig, soms grappig, maar vooral met vaart en vrolijkheid.

Stowaway zal op die zaterdag tussen 13.00 en 17.00u verschillende sessies spelen in het Cultuurhistorisch Centrum aan de Hogestraat 17. Hun optredens maken deel uit van het festival Culturen met de buren, dat optredens van singer-songwriters, verhalenvertellers, kleine theatervoorstellingen en entertainers laat plaatsvinden op intieme locaties: een achtertuin, een oprit en dus ook in het CHCL. Ook bij het Zoutwaterbad in Loppersum en op diverse plekken in Appingedam vinden optredens plaats.

De concerten zijn gratis toegankelijk.

Voor meer informatie: culturenmetdeburen.nl of stowaway.nl.