Informatie over de nieuwbouw van de Albert Heijn

Inmiddels komt er al veel in het zicht bij de nieuwbouw van de Albert Heijn en niet alleen binnen de bouwhekken is dat merkbaar. Hieronder hebben wij een deel uit de nieuwsbrief van de aannemer geplakt om onze lezers te informeren wat we de komende tijd kunnen verwachten.
 
De aannemer is nu bezig om de ringbalken te fabriceren over de betonpalen. Hiervoor wordt beton gestort op 1, 2 of 6 juli. De exacte datum hiervoor is nog niet bekend, maar vrijdag 3 juli wordt vrijgehouden voor de markt. Na het uitharden van de ringbalken worden de begane grond vloeren gelegd op woensdag 15 juli en donderdag 16 juli.
 
Voor het storten van het beton en het leggen van de vloeren zal er extra overlast zijn van kranen die staan opgesteld op de parkeerplaats achter de winkel en aan de voorzijde op het bouwterrein. Tevens is er dan hinder van vrachtverkeer voor de aanvoer van beton en vloeren.
Wat betreft de vloeren worden ongeveer 4 á 5 vrachten op 15 juli via de parkeerplaats aan de achterzijde gelost en de overige 6 á 7 vrachten op 16 juli aan de Raadhuisstraat zijde. 

Bouwvak
Vanaf 20 juli t/m 7 augustus zijn er geen werkzaamheden i.v.m. de vakantie. Na de vakantie vinden er nog beton werkzaamheden plaats en zal de staalconstructie worden opgezet. Daarna volgen dak- en gevel werkzaamheden. Ook wordt het Pastoriepad (de doorgang naar de Raadhuisstraat) na de bouwvak afgesloten in verband met de bouwwerkzaamheden.

Contactpersoon
Mocht u vragen hebben dan kunt altijd terecht bij de uitvoerder Klaas Struiksma. Hij is meestal te vinden in of bij de bouwkeet aan het Marktplein. Mocht hij niet aanwezig zijn en u hebt een dringende vraag dan kunt u Klaas telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-51070675.