Crowdfunding voor Hotel Spoorzicht & SPA

Van Hotel Spoorzicht en Spa ontvingen we onderstaand bericht. We plaatsen dit graag op LopsterNijs.

Een monumentaal pand in ere herstellen is een hele klus, maar Hotel Spoorzicht & SPA in Loppersum verdient dit – en wel binnen afzienbare tijd.

Na overname in november 2014 zijn er flinke stappen gezet om het Hotel en het oude Raadhuis op te waarderen en de gast weer welkom te heten. De Lopsters vinden hun weg weer voor een kop koffie of (h)eerlijke maaltijd, de toerist geniet van een overnachting met ontbijt in het nieuwe SPA restaurant en de SPA-gast laat zich blij verrassen. Kortom het lukt ons aardig maar we zijn nog lang niet klaar!

Zelf zijn we zo enthousiast dat, nu de organisatie voor een groot deel staat, we graag een aantal zaken willen versnellen (aldus de directie). Dit kunnen we echter niet alleen. Om beide panden, weer in oude luister te herstellen is geld nodig.

De directie gaat voor crowdfunding en organiseert een bijeenkomst (op uitnodiging) op 12 september a.s. Ook deelnemen aan dit crowdfundingproject? Laat het ons z.s.m. weten via crowdfunding@hotelspoorzichtspa.nl.

 Spoorzicht

Spoorzicht