Fundamentenfeest Albert Heijn bij schitterend weer

Zaterdag 29 augustus vierde de familie Scheffers en het personeel het feit dat het fundament van de nieuwbouw van de Albert Heijn in
Loppersum er ligt. Iedereen uit de gemeente Loppersum was uitgenodigd. Het werd een vrolijk en zonnig feestje voor jong en oud. Met broodjes hamburger, suikerspin en ranja uit de ranjakoe.

Terwijl Mirjam Scheffers de popcornmachine bediende, vertelde Jan Willem Scheffers over de realisatie van de Albert Heijn, inclusief de Gall & Gall en Brasserie ‘Meer’. Er is overal aan gedacht: goede wifi-verbinding, standaard luxeverpakking voor de dranken van de Gall & Gall, de routing door de winkel, de verbinding met de brasserie en zelfs de zichtlijnen vanaf de ingang door de winkel. Niets laten ze aan het toeval over. 

Met de plattegrond uitgevouwen over de tafel en het boek met schetsimpressies stond Jan Willem de geïnteresseerden graag te woord. Grote kans dat het gaat lukken om de eerste bevoorrading al te doen met vrachtwagens die binnen de bebouwde kom elektrisch aangedreven gaan worden!

Het gaat nu snel met de bouw. Met de kraan worden de stalen profielen geplaatst en steeds meer worden de contouren zichtbaar hoe het er binnenkort gaat uitzien. Het zal niet lang meer duren of de wand- en dakpanelen worden geplaatst. 

Foto’s: Henk Schildhuis en Klaas Jan Bolhuis

{phocagallery view=category|categoryid=103|detail=8}