Deel je leven op 18 september

De gezamenlijke protestantse kerken van Loppersum en Maarland organiseren op 18 september hun jaarlijkse startzondag. De startzondag is een feestelijke opening van het kerkelijke jaar, met dit jaar als thema ‘deel je leven’. Omdat je delen ook kunt doen met mensen die niet direct tot de kerkgemeenschap horen, zijn ook niet-leden op zondag 18 september van harte welkom om mee te bieden tijdens een bijzondere ‘deel-je-levenveiling’.

De veiling staat in het teken van hobby’s, talenten en passies. Gemeenteleden bieden uitjes, diensten en producten aan, waar anderen tegen betaling gebruik van kunnen maken. Denk aan een geheel verzorgde maaltijd bij een hobbykok thuis, een ritje in het pronkjuweel van een oldtimerfanaat of een stevige wandeltocht met erwtensoep na, georganiseerd door een fanatieke wandelaar. Het doel van de veiling is om mensen dichter bij elkaar te brengen, en natuurlijk ook om geld in te zamelen voor het goede doel; dit jaar Stichting De Vrolijkheid.

De ‘deel-je-levenveiling’ begint om 11.15 uur in de Vredekerk in Loppersum en duurt ongeveer een uur. Aansluitend is er een kort middaggebed en daarna wordt de startzondag afgesloten met een gezamenlijke lunch. Belangstellenden zijn van harte welkom. Niet-gemeenteleden die zelf ook een aanbod willen doen voor de ‘deel-je-levenveiling’ kunnen contact opnemen met Els Zwerver via els@melson.nl of 0596-851382.