Workshop en inspiratiemiddag ‘Bonen’

Op 21 januari organiseert restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd een workshop en inspiratiemiddag met als thema ‘Bonen’. Laat je inspireren en leer in deze workshop hoe je in je eten kunt variëren met bonen. Je ontvangt recepten voor het avondeten, de lunch en zelfs voor snacks. Je maakt kennis met verschillende soorten bonen en ontdekt het verschil in smaak, kracht en toepassing in de keuken. Je proeft en ervaart hoe veelzijdig en smaakvol bonen kunnen zijn. Bonen eten wordt na deze workshop echt genieten!

De workshop wordt gegeven door Henk Zuidema van Waldfarming. Henk weet veel over bonen en vertelt daar graag over. Tijdens de workshop ga je proeven, ruiken en zien. De koffie en thee staan klaar in de gezellig en warme sfeer van restaurant veldzicht. Je bent van harte welkom!

De middag duurt van 15:00 tot ongeveer 17:30 uur.
Prijs voor deze inspirerende middag is € 20,- inclusief een kopje koffie.
Opgeven voor 20 januari bij info@restaurantveldzicht.nl of telefoonnummer 0596-855955.