Open Inloop: Gezelligheid staat voorop

Elke donderdagmiddag tussen 14.00 tot 17.30 uur organiseert de Zorgcoöperatie Loppersum in de bibliotheek van Loppersum een ‘Open Inloop’. Iedereen is welkom om een kop koffie of thee te komen drinken, te babbelen of een spelletje te doen. Gezelligheid staat voorop.

Iedere vierde donderdag van de maand komt er een thema aan bod. Zo was deze maand mevrouw C. Bouma-Dales te gast om te praten over haar breiproject voor Dorcas: kinderkleding voor Oost-Europa. Terwijl de vrouwen druk breiden voor het project speelden de mannen Rummikub.

Behalve voor de gezelligheid kunt u elke eerste donderdagmiddag van de maand ook in de bibliotheek terecht voor hulp bij kledingreparatie. Een vrijwilliger van Zcl is dan aanwezig met een naaimachine. En elke tweede donderdagmiddag is er iemand aanwezig die kan helpen bij problemen met tablet, laptop of computer.

Leden van de ZcL kunnen de hulplijn bellen als ze vervoer nodig hebben.