Terug naar het begin is op zoek naar bijzondere plekjes

Voor het festival Terug naar het begin is sociaal geograaf Mark Sekuur op zoek naar bijzondere en betekenisvolle plekken in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Rustgevend slenteren in de kosterstuin van Eenum, een visje eten in de haven van Delfzijl, of een prachtig uitzicht over het wierdenlandschap nabij Loppersum.

Als inwoner weet u ongetwijfeld de meest bijzondere plekjes bij u in de buurt te vinden. Sekuur is dan ook benieuwd welke noemenswaardige plek ú kent. Op dinsdagavond 27 februari organiseert hij daarom een bijeenkomst om deze verhalen op te halen. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Franse School (Wijkstraat 30 in Appingedam, aangrenzend aan de Nicolaïkerk) van 20.00 tot 21.30 uur. Op een creatieve en leuke manier gaan we samen op zoek naar de beste plekken.

Een indrukwekkend vergezicht, een opmerkelijke dorpstraditie of een verborgen verhaal: samen nemen we het festivalgebied eens goed onder de loep. De circa tien mooiste, interessantste of verrassendste verhalen krijgen een eervolle vermelding op de festivalplattegrond van Terug naar het begin. Hiermee brengen we letterlijk in kaart wat er zoal te ontdekken is in uw regio!

Is er iemand waarvan u denkt dat diegene ook geïnteresseerd is in deze bijeenkomst? Dan mag deze uitnodiging natuurlijk doorgestuurd worden. Voor de catering is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Dit kunt u tot vrijdag 23 februari doen door een mailtje te sturen naar mark@atelierplek.nl.

Kunt u niet bij de bijeenkomst zijn? Dan kunt u uw lievelingsplek doorgegeven via het formulier op www.lievelingsplek.atelierplek.nl of door een mail te sturen naar
mark@atelierplek.nl.