Nieuwe kinderkleding bij Kledingbank Maxima

De gemeente Delfzijl heeft Kledingbank Maxima een subsidie gegeven van € 1.000,- voor de aanschaf van nieuwe kinderkleding. Er is ook veel nieuwe kleding van kledingzaken binnengekomen. Van het Ministerie van Sociale Zaken ontvingen de zes Kledingbanken Maxima in de provincie een subsidie voor de aanschaf van nieuw kinderondergoed.

Kledingbank Maxima is een modezaak zonder kassa voor mensen uit de DAL-gemeenten met een verwijzing van Werkplein Fivelingo, Humanitas, Stichting Leergeld of de Volkskredietbank. Men kan per persoon gratis 12-15 stuks kleding uitkiezen en passen uit de voorjaars-/zomercollectie.

Er komen steeds meer mensen naar Maxima, daarom is inbreng van kleding en schoenen door particulieren zeer welkom. Binnenkort komt er meer informatie over nieuwe inzamelpunten van kleding en schoenen in Appingedam, Delfzijl-Noord en Loppersum.

Maxima is aan de Oude Schans 23 boven de Bibliotheek. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur, zie ook www.kledingbankmaxima.nl > Delfzijl.