Scholten Sessie succesvol

Op de derde Scholten Sessie op rij viel er afgelopen donderdagavond voor de liefhebber veel te genieten in Brasserie Meer.

Een Lopster kwartiertje na 20:00 uur speelden zangeres Jacqueline Bieze, gitarist Evert Scholten en plaatselijk sax-icoon Hans Sulmann de eerste set met jazz-standards, bossa’s en ballads. Verbazingwekkend hoe je met zo’n kleine bezetting zo lekker kan zingen, swingen en kicken. De geïnspireerde sax-solo’s, de ontspannen zang en de adequate gitaarbegeleiding waren een cadeautje voor die luisteraars die al bij aanvang aanwezig waren.

Hierna zong aanstormend talent Nikita het nummer All of Me van John Legend. Dat ging uitstekend, helemaal als je beseft dat voor zo’n optreden op deze sessie niet is gerepeteerd. Gaan staan en laat het maar horen, is het devies.

Lou Leeuw vervolgde het programma, samen met de meegekomen Hans van Lier op gitaar. Openingsnummer was een Slow-Blues waarin alle muzikanten hun uiterste best deden om het mooiste wat ze te bieden hadden in te brengen.

Na een aantal bijdragen met wisselende samenstellingen, sloot Jacqueline Bieze de avond af met het prachtige Almost Blue van Elvis Costello.

Volgende Scholten Sessie is op donderdag 23 mei. Om mee te doen kan men zich ter plekke aanmelden, of even een berichtje sturen aan info@evertscholten.nl