Actie voedselbank bij AH

Op 20 en 21 december organiseert de Voedselbank Appingedam-Delfzijl haar jaarlijkse inzamelingsactie bij de Albert Heijn in Loppersum. De actie is vooral gericht op het inzamelen van lang houdbare producten zoals blikgroenten, pasta en rijst, mix voor pasta en rijst, suiker, soep in pak of blik en melkproducten.

Uit berichten die eerder zijn gepubliceerd, is al gebleken dat het nodig is, omdat het aantal huishoudens dat een beroep doet op ondersteuning nog steeds groeit en de voorraden in de loop van het jaar snel afnemen. De voedselbank is erg blij dat de familie Scheffers van de Albert Heijn medewerking aan deze inzamelingsactie wil verlenen.

Gedurende deze dagen kunnen ook de waardepunten van Douwe Egberts worden ingeleverd. Die waardepunten kunt u vinden op de pakken DE-koffie en de verpakkingen van Pickwick thee. Douwe Egberts schenkt per 500 punten één pak koffie aan de voedselbank. De vorige inzamelingsactie van deze waardepunten was een groot succes. Het leverde ruim 1300 pakken koffie op!

De voedselbank hoopt dat het winkelend publiek ook dit jaar weer met gulle hand geeft.